Slik er det å jobbe hos oss

I konfliktrådet har vi samlet en rekke ulike fagmiljøer innenfor samme virksomhet, og det vi alle har til felles er et sterkt engasjement for samfunnsoppdraget vårt: Konflikter skal løses så nært som mulig de berørte parter, og ungdom og unge voksne lever et kriminalitetsfritt liv etter gjennomført straff.

Å løse konflikter på lavest mulig nivå er inspirerende for oss alle – og det at vi har et spesielt oppdrag med straffegjennomføring for ungdom, gjør oppdraget ekstra meningsfullt.

Som ansatt i konfliktrådet vil du raskt merke at arbeidsmiljøet er preget av åpenhet, samhold og hyggelige mennesker! Vi har også som mål å være en attraktiv arbeidsplass der du kan utvikle deg faglig og trives i selskap med gode kollegaer.

Vi har vist stor endringsvilje de siste årene både når det gjelder utvikling og forbedring av tjenestene våre, samt å utnytte nye digitale løsninger for å gjøre oss mer tilgjengelig for de som er i kontakt med oss. Dette gjør det både gøy og spennende å jobbe i konfliktrådet!